вівторок, 29 жовтня 2019 р.

STEM-освіта

На виконання наказу ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»  від 14.08.2019 № 68 «Про організацію та проведення «STEM-школи – 2020» відділ STEM-освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з ДВНЗ «Університет менеджменту освіти», видавництвом «Видавничий дім «Освіта» проводять 04-08 лютого 2020 року зимову дистанційну сесію «STEMшкола 2020».
Запрошуємо педагогічних працівників стати спікерами зимової сесії і представити матеріали за напрямами: 
- науково-теоретичні, методичні аспекти розвитку напрямів STEM/STREAM-освіти в дошкільній, загально середній та позашкільній освіті;  ­
- STEАM-проекти: теорія та практика;
- інтеграція як провідний підхід STEM-освіти.
Для участі у конкурсному відборі необхідно до 18 листопада 2019 року заповнити реєстраційну анкету за посиланням: https://cutt.ly/heyBWms.
Спікери зимової сесії будуть обиратися організаційним комітетом на конкурсній основі за критеріями: новизна та актуальність теми/матеріалів, науковість, інформативність та змістовність доповіді/матеріалів, якість презентаційних відеоматеріалів. Організаційний комітет розглядає тільки анкети учасників, які відповідають вимогам (із завантаженим портфоліо). 
Результати відбору буде повідомлено після 10 грудня 2019 року.
Просимо поінформувати заклади освіти про набір спікерів для проведення зимової дистанційної сесії «STEM-школа – 2020». Участь безкоштовна.
Додаткову інформацію щодо організації роботи «STEM-школи – 2020»  можна отримати за адресою: webstemschool2020@gmail.com. 

Немає коментарів:

Дописати коментар