четвер, 25 березня 2021 р.

Сучасний матеріал для уроків інформатики!

 




Набридли нудні уроки інформатики? Бажаєте зробити навчання цікавим та сучасним? Ми допоможемо!

Ми — українське видавництво «Формула», яке створило навчальні посібники, що допоможуть молодому поколінню сформувати своє успішне майбутнє, яке не можливе без цифрових умінь. Що цікавого пропонуємо для навчання? 👇🏻


Серія Цифрові Діти — адаптоване міжнародне видання від видавництва «Формула». Посібники допомагають учням «порозумітися» з інформатикою, використовуючи нестандартний підхід у навчанні, заснований на проєктах та командній роботі.

✅ «Цифрові Діти. Кодинг». Діти не знають, що таке програмне середовище? Які є мови програмування? Початковим навичкам програмування навчать «Цифрові Діти. Кодинг»! Кожен посібник – серія 4-5 уроків, де діти опановують основи програмування. Програмування в ScratchJr та Scratch, створення комп’ютерної гри, проєктні роботи — головні переваги «Цифрові Діти. Кодинг».

«Цифрові діти. Робототехніка». Учні мріють про створення «штучного інтелекту»? Якщо «так», тоді welcome у світ робототехніки та підручників «Цифрові діти. Робототехніка»!

✅ Робот Edison. Роботи Edison – повний навчальний ресурс STEM, призначений для реалізації програмування. Роботи можуть використовуватися як програмована база для інженерних та STEM-проєктів. Завдяки роботам можна вивчати математику, природознавство, інженерію та інше. А також розвивати критичне та дизайнерське мислення.

✅ Тестування IC3 Spark. IC3 Spark – є ідеальним рішенням для першого кроку в цифровій грамотності, адже допомагає запалити в учнях пристрасть до технологій та допомогти їм створити успішне майбутнє.

Переглянути навчальні матеріали

Немає коментарів:

Дописати коментар